Klusdag 36: Kom van dat dak af

De voorbereidingen om de CV ketel uiteindelijk te kunnen verplaatsen, beginnen al aardig op te schieten. Vandaag is de rookgasafvoerbuis verplaatst. Dit leverde weer mooie beelden op. Daarnaast is een paar dagen eerder de boom definitief geveld door mijn aangetrouwde neef Jos. De foto’s spreken voor zich. Irma heeft ook de eerste dozen (breekbaar) op zolder(!) neergezet 🙂 Eventuele verdere toelichting is bij de foto’s zelf te lezen.

This entry was posted in R&I klussen raak. Bookmark the permalink.

One Response to Klusdag 36: Kom van dat dak af

  1. Jacqueline says:

    Wat een verbouwing . Als die vaders er ook niet waren. Goud! En al die anderen natuurlijk.
    Mooi brand hout . Bewaar je een stukje voor ons? Succes verder. We lijven jullie volgen
    Jacq x

Leave a Reply